Biografie

Remco Vayne (voorheen RemcoNL) werd geboren op 5 juni 1990 in Deventer. Toen Remco 17 jaar was, heeft Remco aan diverse talentenjachten meegedaan en diverse optredens gehad.

In 2014 heeft Remco zijn 1e singel: “De stempel op mijn hart.” opgenomen en uitgebracht, deze singel heeft Remco zelf geschreven. Het nummer vertolkt het verlies van zijn grote vriend en opa. Daardoor is Remco aan het schrijven en dichten geraakt. Samen met Fennie koning hebben ze dit nummer opgepakt en aangepast.

In maart 2017 heeft Remco zijn 2e singel gelanceerd “ Waar de sterren zijn “ deze is geschreven door Sjouke Geertsema.

Ook in het jaar 2017 is Remco trotse vader geworden van zijn eerste dochter Chayenna. Samen met zijn verloofde Andrea genieten ze volop van hun mooie dochter.

Door de jaren heen heeft Remco steeds meer optredens binnen gekregen en steeds meer bekendheid gekregen in verschillende plaatsen en steden. Nu komt Remco weer met een comeback, nieuwe artiestennaam & een vernieuwd repertoire. Waaronder Nederlandstalige & Engelstalige muziek. In 2019 heeft Remco zijn single "hoe mooi je bent" uitgebracht, Dat nummer is geschreven voor zijn verloofde Andrea, bij Frank van Etten in de studio. in 2020 is hij bij Roy Otters in de studio geweest, Remco wilde graag wat nieuws uitbrengen, want anderen niet verwachten van Remco. daar heeft hij zijn nieuwe single opgenomen; "Passie en vuur" helaas is de single later uitgebracht dan gepland, maar eindelijk staat de single online!